top of page
Interiorphotography course.png

Learn the basics of interior photography

  • Twijfel je over je eigen foto's?

  • Zou je interieurs willen fotograferen maar komen ze niet goed over op beeld?

  • Merk je dat je te weinig materiaal hebt om te delen?

  • Wil je met minder goed licht toch goede  foto's kunnen maken?

  • Kun je al fotograferen maar heb je geen idee hoe interieurfotografie in zijn werk gaat?

Volg dan de cursus interieurfotografie 'Capture That Interior'

muk-fotografie-7.jpg
Over 3200+ students taught
LOGO CTI-2.png
Cursus Interieurfotografie - Logo JAN.png
png-transparent-elle-decoration-magazine-logo-others-text-label-logo.png
Cursus Interieurfotografie - Logo Stijlvol Wonen

Seen in:

Let Op! Deze cursus wordt in het ENGELS gegeven!

In een community van gelijkgestemden, van interieurprofessionals tot hobbyfotografen. Ongeacht je niveau, deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Kies simpelweg je eigen niveau video's!

De mini cursus Capture That Interior biedt je de mogelijkheid om de basis te leren over interieurfotografie. Twijfel je over je eigen foto's? Zou je graag interieurs willen fotograferen, maar heb je moeite om ze goed vast te leggen?

 

Merk je dat je te weinig beeldmateriaal hebt om te delen? Wil je in staat zijn om goede interieurfoto's te maken bij slechte belichting?

Jeanne-Amsterdam-MukvanLil-4.jpg

"In deze cursus leer je de basis over hoe de elementen van interieurfotografie, zoals belichting, compositie en styling, jouw bedrijf een boost geven."

Goede foto's zijn essentieel om je interieur in beeld te brengen

Je krijgt een introductie van wat belangrijk is bij interieurfotografie zoals compositie, belichting en standpunten. Hands-on tips en tricks die er voor zorgen dat je anders gaat kijken en als vanzelf mooie foto's maakt.

 

Bij elke module krijg je een opdracht. De opdrachten zijn niet verplicht, dus voel je vrij om ze op je eigen moment en in je eigen tempo te volgen. Tijdens de cursus krijg je feedback op je foto's van je medecursisten in de community.

In 6 modules:

Opdrachten die je verder brengen

Feedback van de community

Alles over interieurfotografie, compositie en ondernemen

Updates in de online leeromgeving

Levenslang toegang door middel van de opnames

1.png

Mini Cursus Capture That Interior

De basis van de  populaire interieurfotografie cursus die zorgt voor mooiere foto's, beelden die verkopen en publicaties in magazines waardoor je meer klanten aantrekt. Leer hoe je door middel van goede interieurfotografie jouw online zichtbaarheid vergroot en omzet verhoogt.

Van onbekend tot wekelijks in de internationale woonbladen:
 

Deze cursus is bedoeld om je interieurfotografie skills naar een hoger niveau te tillen. Geschikt voor je telefoon. De informatie is universeel toepasbaar, dus ook de professionele of hobbyfotograaf kan mee doen.
 

Deel je foto's en krijg feedback van je medecursisten op je interieurfotografie. 
 

Krijg meer zelfvertrouwen op het gebeid van interieurfotografie

 

6 modules die jou meenemen in de basis van de technische, verlichting, styling en compositie aspecten van interieurfotografie. 

Huddle community.png
"Ik als beginner, maak na 6 weken foto's waar mensen van zeggen dat het zo in een blad als VTwonen zou kunnen staan. Geweldig!  -  Karlijn"

Ik heb de cursus Capture that Interior gevolgd bij Muk. Het was boven mijn verwachting! Ik heb zoveel geleerd en vertrouwen gekregen voor de toekomst. De cursus is heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar gezet. Of je nu beginner of ervaren fotograaf bent, iedereen heeft wat aan de cursus. Ik beveel het iedereen aan. Muk je bent een topper en zó goed in je vak! Ga zo door!

Francis Minkenberg
IMG_3873_edited.jpg

Dit is gewoon een complete opleiding. De hoeveelheid informatie over alle takken van sport, van camera tot belichting tot styling tot tips en tricks over de meest uiteenlopende onderwerpen. Geweldig! Ik als beginner maak na 5 weken foto's waar mensen van zeggen dat het zo in een blad als VTwonen zou kunnen staan. 

Daarnaast zijn de sessies mega inspirerend en Muk is een geweldige mentor. 

Het is je geld dubbel en dwars waard en nog wel meer dan dat! Een dikke aanrader.

Karlijn
IMG_3874_edited.jpg

Ik had in eerste instantie niet echt een idee bij wat ik moest verwachten van de cursus. Na de eerste cursusdag wist ik al zeker dat het een top cursus zou worden. Muk heeft zo ontzettend veel waardevolle informatie gedeeld die je ook direct kan toepassen. Ik zie nu al dat ik beter fotografeer en ik snap ook meer van de nabewerking. Deze cursus was het echt meer dan waard!!

Ruth de Bruijn
Schermafbeelding 2020-08-05 om 01.32.54.

Deze cursus is voor jou, als interieurprofessional, fotograaf of hobbyist die zijn of haar interieurfotografie-skills naar een hoger niveau wil tillen om zo online je zichtbaarheid te verbeteren. 

Deelnemers variëren van ontwerpers en stylisten tot aan fotografen die professioneel aan de slag willen met interieurfotografie. Dus ook als je nog niet zo goed kunt fotograferen en meer wil leren, ben je van harte welkom!
 

1 cursus interieurfotografie, 6 modules, en opdrachten waarin je leert hoe je interieur en lifestyle foto's maakt die zó in een blad zouden kunnen.

studiomuk-interiorphotography-285.jpg

What to expect?

  • 6 basis modules over alle onderwerpen rondom interieurfotografie

  • Online leeromgeving

  • Een online community met gelijkgestemde interieur en fotografie professionals

  • Opdrachten die je kunt insturen in de community

studiomuk-interiorphotography-434.jpg
bottom of page