top of page

In 6 weken van beginner naar interieurfotograaf!

  • Twijfel je over je eigen foto's?

  • Zou je interieurs willen fotograferen maar komen ze niet goed over op beeld?

  • Merk je dat je te weinig materiaal hebt om te delen?

  • Wil je met minder goed licht toch goede  foto's kunnen maken?

  • Kun je al fotograferen maar heb je geen idee hoe interieurfotografie in zijn werk gaat?

Volg dan de cursus interieurfotografie 'Capture That Interior'

muk-fotografie-7.jpg
Al 3000+
deelnemers gingen je voor
LOGO CTI-2.png
Cursus Interieurfotografie - Logo JAN.png
png-transparent-elle-decoration-magazine-logo-others-text-label-logo.png
Cursus Interieurfotografie - Logo Stijlvol Wonen

Leer de kneepjes van het vak interieurfotografie in 3 maanden tijd.

 

In een community van gelijkgestemden, van interieurprofessionals tot hobbyfotografen. Ongeacht je niveau, deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Kies simpelweg je eigen niveau video's!

De cursus Capture That Interior biedt je de mogelijkheid om alles te leren over interieurfotografie. Twijfel je over je eigen foto's? Zou je graag interieurs willen fotograferen, maar heb je moeite om ze goed vast te leggen?

 

Merk je dat je te weinig beeldmateriaal hebt om te delen? Wil je in staat zijn om goede interieurfoto's te maken bij slechte belichting?

"In deze cursus leer je hoe de elementen van interieurfotografie, zoals belichting, compositie en styling, jouw bedrijf een boost geven."

Goede foto's zijn essentieel om je interieur in beeld te brengen

Dit is een fotografie cursus waarbij je meer leert dan alleen hoe een camera werkt. Ja, ik leg je de technische kant uit en hoe je handmatig zonder automatische stand foto's kunt maken die goed belicht zijn.

Maar ik laat je vooral zien wat belangrijk is bij interieurfotografie zoals compositie, belichting en standpunten. Hands-on tips en tricks die er voor zorgen dat je anders gaat kijken en als vanzelf mooie foto's maakt.

 

Elke module krijg je een opdracht. De opdrachten zijn niet verplicht, dus voel je vrij om ze op je eigen moment en in je eigen tempo te volgen. Tijdens de cursus krijg je feedback op je foto's van je medecursisten in de community.

In 6 modules:

Opdrachten die je verder brengen

Feedback van de community

Alles over interieurfotografie, compositie en ondernemen

Updates in de online leeromgeving

Levenslang toegang door middel van de opnames

Jeanne-Amsterdam-MukvanLil-4.jpg
1.png

Cursus Capture That Interior

De populaire interieurfotografie cursus die zorgt voor mooiere foto's, beelden die verkopen en publicaties in magazines waardoor je meer klanten aantrekt. Leer hoe je door middel van goede interieurfotografie jouw online zichtbaarheid vergroot en omzet verhoogt.

Van onbekend tot wekelijks in de internationale woonbladen:
 

Deze cursus is bedoeld om je interieurfotografie skills naar een hoger niveau te tillen. Geschikt voor camera of telefoon. De informatie is universeel toepasbaar, dus ook de professionele of hobbyfotograaf kan mee doen.
 

Deel je foto's en krijg feedback van je medecursisten op je interieurfotografie. 
 

Je bent straks zelfverzekerd als het op je interieurfotografie skills aan komt. Je weet welk beeld wel of niet aanspreekt voor een ander en kunt daarmee je omzet verhogen. Jouw webshop, blog of instagram zien er plotseling professioneler uit. Voorgaande cursisten zijn met hun werk in de bladen beland!
 

Interieurfotografie is echt een vak apart. Je krijgt dan ook gerichte tools om zo jouw interieurfotografie-skills te verbeteren. En als je net begint met fotograferen moedig ik je wel aan om na de cursus lekker te blijven oefenen!

 

6 modules die jou meenemen in de technische, verlichting, styling en compositie aspecten van interieurfotografie. En inspirerende masterclasses die jouw ondernemer skills naar het volgende niveau tillen.

Huddle community.png
"Ik als beginner, maak na 6 weken foto's waar mensen van zeggen dat het zo in een blad als VTwonen zou kunnen staan. Geweldig!  -  Karlijn"

Ik heb de cursus Capture that Interior gevolgd bij Muk. Het was boven mijn verwachting! Ik heb zoveel geleerd en vertrouwen gekregen voor de toekomst. De cursus is heel duidelijk en overzichtelijk in elkaar gezet. Of je nu beginner of ervaren fotograaf bent, iedereen heeft wat aan de cursus. Ik beveel het iedereen aan. Muk je bent een topper en zó goed in je vak! Ga zo door!

Francis Minkenberg
IMG_3873_edited.jpg

Dit is gewoon een complete opleiding. De hoeveelheid informatie over alle takken van sport, van camera tot belichting tot styling tot tips en tricks over de meest uiteenlopende onderwerpen. Geweldig! Ik als beginner maak na 5 weken foto's waar mensen van zeggen dat het zo in een blad als VTwonen zou kunnen staan. 

Daarnaast zijn de sessies mega inspirerend en Muk is een geweldige mentor. 

Het is je geld dubbel en dwars waard en nog wel meer dan dat! Een dikke aanrader.

Karlijn
IMG_3874_edited.jpg

Ik had in eerste instantie niet echt een idee bij wat ik moest verwachten van de cursus. Na de eerste cursusdag wist ik al zeker dat het een top cursus zou worden. Muk heeft zo ontzettend veel waardevolle informatie gedeeld die je ook direct kan toepassen. Ik zie nu al dat ik beter fotografeer en ik snap ook meer van de nabewerking. Deze cursus was het echt meer dan waard!!

Ruth de Bruijn
Schermafbeelding 2020-08-05 om 01.32.54.

Deze cursus is voor jou, als interieurprofessional, fotograaf of hobbyist die zijn of haar interieurfotografie-skills naar een hoger niveau wil tillen om zo online je zichtbaarheid te verbeteren. 

Deelnemers variëren van ontwerpers en stylisten tot aan fotografen die professioneel aan de slag willen met interieurfotografie. Dus ook als je nog niet zo goed kunt fotograferen en meer wil leren, ben je van harte welkom!
 

1 cursus interieurfotografie, 6 modules, en opdrachten waarin je leert hoe je interieur en lifestyle foto's maakt die zó in een blad zouden kunnen.

cti-module1.png

01: apparatuur 

Wist je dat ik eerst een rondje door het huis loop en soms wel een uur de tijd neem om het huis te leren kennen? Welke spullen heb je nodig? Waarom is een statief onmisbaar? En welke lenzen gebruik je nou eigenlijk? Op al die, en meer vragen krijg je antwoord in de eerste module.

 

Welke apparatuur heb je nodig? Voor beginners én gevorderden

Hoe ga je te werk op locatie?

Wat zijn full-frame, RAW, formatteren, en autofocus?

cti-module2.png

02: belichting 

Na deze module weet je precies hoe je je camera kunt instellen en een perfect uitgelichte foto kunt maken. Handmatig in RAW fotograferen is jou niet vreemd nadat je de beginner of gevorderde module hebt gevolgd. Wist je bijvoorbeeld dat het diafragma bij interieurfotografie heel anders is dan bij portret of vastgoed?

 

Leren omgaan met verschillende belichting situaties zoals fel zonlicht of een donkere dag

Kun je handmatig in RAW fotograferen zonder het verlies van sfeer en diepte

cti-module3.png

03: compositie 

De gulden snede? Styling die er in het echt niet mooi uit ziet maar op beeld wel? Perspectief en lijnenspel? Allemaal belangrijk! Interieurfotografie kan lastig zijn als je niet goed weet op welke elementen je moet letten. 

 

Je weet hoe je de regel van derden kunt toepassen voor foto's die omzet opleveren

Wat is fotostyling en hoe pas je het toe? Interieurstylisten vinden deze heeeel lastig!

Aparte modules per ruimte met uitleg per woonkamer, keuken, badkamer etc.

Modules

cti-module4.png

04: nabewerking 

De magie! Nabewerking is één van de meest belangrijke elementen van fotografie. Waarom? Hier komt jouw sausje eroverheen. Je leert in deze cursus alle niveaus. Van simpel je eigen presets maken op je telefoon, tot aan ingewikkelde 
Photoshop nabewerking en Capture One software om tethered shooting toe te passen.

 

Het volledige Adobe pakket

Voor beginners én gevorderden

Presets maken en je eigen stijl ontwikkelen

cti-module5.png

05: beeldstrategie 

Geld verdienen met je foto's! Leuk en aardig allemaal dat kunnen fotograferen, maar wat ga je uiteindelijk met die foto's doen? Hoe zorg je ervoor dat je foto's maakt die omzet en klanten opleveren? Welke elementen pas je toe en hoe ga je te werk?

 

Tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw foto's 'converteren'

Hogere vindbaarheid, meer zichtbaarheid en klanten door beelden die verkopen

cti-module6.png

06: publicaties

De droom van veel interieur fotografen, designers en architecten: worden gepubliceerd in een mooi woonblad! In deze module vertel ik je alles over de wereld van de internationale woonbladen. Hoe ik wekelijks word gepubliceerd in bladen over de hele wereld. Van Architectural Digest tot aan VTwonen en Elle Decor.

 

Hoe de wereld er achter de schermen uit ziet en bij wie je moet zijn om gepubliceerd te worden

Wat je nodig hebt om in de media te komen (minder dan je denkt!)​

studiomuk-interiorphotography-285.jpg

Hoe werkt het?

  • 6 modules over alle onderwerpen rondom interieurfotografie

  • Online leeromgeving

  • Een Facebook en Instagram community met gelijkgestemde interieur en fotografie professionals

  • Opdrachten die je kunt insturen in de community

studiomuk-interiorphotography-434.jpg
bottom of page